Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

1. místo v kategorii "Malá" energetika pro kamnářství TEMR.

V rámci vyhlášení výsledků soutěže Český PATRON 2010 pořádané Hospodářskou komorou byla prvním místem v kategorii "Malá" energetika oceněna kamnářská firma TEMR - HOŘÁK s.r.o. z Brandýsa n. L.

První ročník soutěže Český PATRON 2010. pořádaný Hospodářskou komorou ČR dopadl více než úspěšně pro středočeskou rodinnou firmu TEMR - HOŘÁK s.r.o. zabývající se oborem kamnářství.

Odborná porota vybrala vítěze na základě firemních úspěchů dosažených v roce 2010, mezi které patří jistě i realizace projektu OPPI s názvem "Vybudování výzmumného energetického centra". Pod tajemným názvem se skrývá pořízení měřícího a strojního zařízení i zcela nových prostor pro vývoj výrobků BURNET, tedy především nízkoemisních topenišť určených pro pokojová topidla na dřevo.

BURNET je přitom jediná značka na trhu, která dává svým zákazníkům možnost pořídit pokojová kamna s teplovodním výměníkem vyrobeným z litiny. Všechny konkurenční výrobky jsou osazeny výměníky z ocelového plechu, který nevykazuje zdaleka takovou životnost jako právě výměníky litinové. Výrobce má v sortimentu již několik variant od rustikálních po velmi moderní třeba i s nerezovým pohledovým rámem dvířek, takže kamna nemusí být už jen onou "Honzovskou pecí", ale třeba i výrazně moderním tělesem vhodně doplňujícím interiér.

Více o nabídce spotřebičů BURNET naleznete na www.burnet.cz a na zvláštní prezentaci jejich aplikací v tzv. kompaktních kamnech na www.kompaktnikamna.cz.

 
 
Reklama