Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Česká Peleta na For Archu: každý našel své vytápění

Klastr Česká peleta jako největší sdružení výrobců a kotlů a paliv z biomasy a For Arch 2011 jako největší stavební veletrh, to je spojení, které ladí.

Jedenáct úspěšných členů Klastru prezentovalo rozsáhlou nabídku výrobků a služeb na výstavišti v pražských Letňanech pod jednou “střechou“ v rámci kolektivního stánku.

Ten měl podstatný symbolický význam. Ukazoval totiž spojení českých firem zaručující kompletní servis pro nejrozličnější zákazníky. Návštěvníci tak měli po pět dní možnost vybírat zdravé a cenově dostupné vytápění podle nejjemnějších osobních preferencí a vkusu.

A začít mohli nabídkou domácích kotlů od firem VERNER, ATMOS, PONAST, OPOP, LING či BENEKOV, nebo porovnáním s jejich zdravou zahraniční konkurencí značek ÖKOFEN a GUNTAMATIC. Ti, kdo hledali nejlepší pelety a další paliva z biomasy, se zase zastavili u prezentací společností CDP, LATOP, MAYR-MELNHOF nebo BIOMAC, které také zajišťující dopravu a doplňování pelet a dalších biopaliv. Zkrátka, pro každého něco.

Všech jedenáct společností připravilo ojedinělou společnou výstavu, přičemž vše bylo pěkně sladěné v barvách Klastru, v barvách dřeva, v barvách pevných biopaliv. Na zájemce navíc čekal nově vydaný časopis Komfortní teplíčko, shrnující vše, co potřebuje člověk, který uvažuje o vytápění biomasou, vědět.

Zástupci vedení i zúčastněných společností navíc po celou dobu trvání veletrhu odborně a s nadšením vysvětlovali návštěvníkům pozitiva tohoto dynamicky rozvíjejícího se segmentu vytápění. Zkrátka to, co teď letí, nejen do kotlů, jsou pelety.


Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama