Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla AC Heating - Pronajměte si od nás tepelné čerpadlo

Díky vysoké spolehlivosti tepelných čerpadel AC Heating jsme rozběhli zcela nový program. Společnost AC Heating poskytne tepelná čerpadla zdarma a svoji technologii dále pronajímá.

Díky vysoké spolehlivosti tepelných čerpadel AC Heating jsme rozběhli zcela nový program. Společnost AC Heating poskytne tepelná čerpadla zdarma a svoji technologii dále pronajímá s možností odkupu zařízení kdykoliv.

Pokud vlastníte průmyslový objekt, hotel, ubytovací zařízení, nebo jste-li členem SVJ, máme pro Vás dobrou zprávu. Můžete snížit náklady na vytápění pomocí tepelných čerpadel okamžitě. Je to jednoduché. Provedeme kalkulaci stávajících nákladů a zhodnotíme, zda se Vám vytápění tepelnými čerpadly vyplatí. Následně osadíme odpovídající technologii a stanovíme pronájem, který bude v součtu s provozními náklady nižší než dosavadní platby.

Technologii tepelných čerpadel lze kdykoliv odkoupit.

Velmi jednoduchá cesta jak ušetřit, a to bez nutnosti investice vlastního kapitálu.

Máte-li zájem o bližší informace k tomuto tématu, pošlete nám zprávu mailem (info@ac-heating.cz), kontaktujte nás telefonicky (http://www.ac-heating.cz/kontakt.htm) nebo prostřednictvím formuláře na našem webu. Rádi se Vám budeme věnovat.

Ing. Lubomír Kuchynka
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
775 211 408


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama