Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Klastr Česká Peleta v lednu otevře největší výstavní expozici na Infothermě 2012

Řada úspěšných členů Klastru bude od 16. do 19. ledna 2012 prezentovat rozsáhlou nabídku výrobků a služeb na výstavišti Černá louka v Ostravě pod jednou “střechou“ v rámci kolektivní expozice v pavilonu NA2.

Klastr Česká peleta jako největší sdružení výrobců kotlů a paliv z biomasy a ostravská Infotherma jako největší specializovaná výstava k vytápění, úsporám energie a využívání obnovitelných zdrojů v malých a středních objektech v ČR a SR - to je spojení, které dává smysl.

Takto koncipovaná výstava zaměřená na pelety, peletové kotle a další možnosti využití biomasy již zaznamenala velký úspěch na veletrhu FOR ARCH. Ukazuje totiž spojení českých firem zaručujících kompletní servis pro nejrozličnější zákazníky. Návštěvníci tak dostanou možnost vybírat zdravé a cenově dostupné vytápění v nejrůznějších variantách a okamžitě porovnat nabídky konkurence.

K detailnímu prozkoumání zde bude nabídka domácích kotlů např. od firem VERNER, PONAST nebo BENEKOV. Ti, kdo potřebují najít nejlepší pelety, dřevěné brikety a další paliva z biomasy, se budou moci zastavit u prezentací společností CDP, MAYR-MELNHOF, BIOMAC nebo EVANS, které také zajišťující dopravu a doplňování pelet a dalších biopaliv. Představí se i kolekce zahraničního výrobce GUNTAMATIC. Zkrátka, pro každého něco.

Zástupci vedení i zúčastněných společností budou navíc po celou dobu trvání výstavy k dispozici všem návštěvníkům a budou vysvětlovat pozitiva tohoto dynamicky rozvíjejícího se segmentu vytápění. Zkrátka to, co teď letí, nejen do kotlů, jsou pelety.

www.ceska-peleta.cz


Ukázka společného stánku Klastru Česká peleta z veletrhu FOR ARCH 2011

Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama