Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak to, že tepelné čerpadlo Hotjet ONE stojí tak málo?

Úspor bylo dosaženo na různých úrovních - mimo jiné volbou méně drahých materiálů. TČ ONE používá funkčně stejně vybavenou regulaci RVS21, ovšem levnější, protože např. používá jiné, neklíčované, konektory.

Konstruktéři Hotjet dostali za úkol stlačit výrobní náklady co to jen bude možné, ale bez ústupků v kvalitě.

Úspor bylo dosaženo na různých úrovních - volbou méně drahých materiálů, např. kryt ASK je z nerezového plechu, kryt ONE je pozinkovaný s lakováním.

HOTJET ASK používá regulaci RVS41, která je dražší, než funkčně stejně vybavená RVS21. Ta je ovšem levnější, protože např. používá jiné, neklíčované konektory, nemá kryt pro montáž na DIN lištu. Sběrnicové rozhraní LPB, pro který 95% zákazníků nemá využití, není standardně v RVS21, ale dá se dokoupit za 1990,- Kč a doinstalovat.

S Hotjet ASK dostáváte velký 72 modulový rozvaděč a propojovací kabelové svazky, to vše u Hotjet ONE není.

Takhle se dá postupovat krok za krokem a když se vše sečte výsledkem je jedinečná cena Hotjet ONE, kde poměr cena/výkon zcela hravě překonává čínský dovoz, nemluvě o kvalitní evropské konkurenci!


Více informací naleznete ve článku Novinka českého výrobce - kompaktní tepelná čerpadla vzduch-voda HOTJET ONE a na našich webových stránkách.
 
 
Reklama