Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnosti Brilon CZ a Procom Bohemia uspořádaly odborný a společenský firemní den

Stalo se již tradicí firem Brilon CZ a.s. a Procom Bohemia s.r.o. (dovozce kondenzačních kotlů GEMINOX), že se na konci roku schází se svými partnery a zákazníky v rámci firemního dne.

Ředitelka akciové společnosti Brilon CZ ing. Dana Nečásková (vlevo) vítá účastníky Čertothermu

Když na Mikuláše, a k tomu ještě v pražské ulici Do Čertous, potom tedy Čertotherm

Toto setkání nazvané Čertotherm proběhlo 6. prosince, na Mikuláše, v sídle obou společností v ulici Do Čertous v Praze 9.

Firma Brilon CZ vznikla v roce 2007. Od počátku svého působení na českém trhu se díky kvalitnímu, ucelenému a univerzálnímu sortimentu plastových spalinových systémů Brilon SERIO zařadila na přední místo mezi výrobce a dodavatele odvodů spalin pro kondenzační kotle. Na český trh společnost Brilon CZ dodává kromě spalinových systémů také tepelná čerpadla ALFEA, solární systémy THERMOAX a VARISOL, úpravny vody SOFTENA / MAXIMA a průmyslové kondenzační kotle HAMWORTHY. Brilon CZ se soustředí na dodávky komplexních řešení od návrhů, výpočtů a konzultací s projektanty až po prodej výrobků s perfektně fungujícím servisem..

V tomto duchu se nesl i celý firemní den. Praktické a přehledné bylo rozdělení firemního dne do tří rovnocenných částí tak, aby se „dostalo na všechno“. Každá část sestávala z cyklu přednášek a prezentace novinek. Společenskému setkání pak vévodila přátelská atmosféra a skvělé občerstvení. Na Čertothermu jsme popřáli všem našim partnerům úspěšný nový rok 2012 a klidné prožití Vánoc. To samé přejeme čtenářům Kominického věstníku.


Ing. Václav Frolík, obchodně technický konzultant firmy Brilon CZ, hovořil o solárních systémech a odvodech spalin
Lukáš Lagron, obchodně technický konzultant firmy Brilon CZ, představil úpravny vody a odvody spalin


Pro účastníky Čertothermu byly připraveno kulinářské překvapení
Čertotherm nebyl pouze společenským setkáním v závěru roku 2011, ale především poskytl odborné poznání celého sortimentu firmy Brilon CT a především plastových odvodů spalin pro kondenzační kotle Brilon SERIO
 
 
Reklama