Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Česká Peleta se představí opět v silné sestavě na veletrhu Moderní vytápění 2012

Jedenáct úspěšných členů Klastru Česká peleta bude prezentovat rozsáhlou nabídku výrobků a služeb v Holešovicích pod jednou “střechou“ v rámci kolektivního stánku č. M90 ve dnech 23. – 26. 2. 2012.

Klastr Česká peleta jako největší sdružení výrobců a kotlů a paliv z biomasy a veletrh Moderní vytápění jako významná akce určující trendy v chytrých a komfortních způsobech vytápění - to je spojení, které ladí.

Kolektivní stánek bude mít podstatný symbolický význam. Ukazuje totiž spojení českých firem zaručující kompletní servis pro nejrozličnější zákazníky. Návštěvníci tak dostanou možnost vybírat zdravé a cenově dostupné vytápění podle nejjemnějších osobních preferencí a vkusu.

A podívat se budou moci na nabídku domácích kotlů a kamen od firem VERNER, ATMOS, PONAST, OPOP či BENEKOV, nebo porovnávat s jejich zdravou zahraniční konkurencí značek ÖKOFEN nebo HAPERO. Ti, kdo potřebují najít nejlepší pelety a další paliva z biomasy, se budou moci zastavit u prezentací společností CDP.cz, LATOP, MAYR-MELNHOF nebo BIOMAC, které také zajišťující dopravu a doplňování pelet a dalších biopaliv. Zkrátka, pro každého něco. Služby v oblasti zkoušek a certifikací biopaliv představí společnost TÜV NORD Czech.

Všech jedenáct společností připraví rozsáhlou společnou výstavu, přičemž vše bude pěkně sladěné v barvách Klastru, v barvách dřeva, v barvách pevných biopaliv. Na zájemce navíc bude čekat časopis Komfortní teplíčko, shrnující vše, co potřebuje člověk, který uvažuje o vytápění biomasou, vědět.

Zástupci vedení i zúčastněných společností budou navíc po celou dobu trvání veletrhu odborně a s nadšením vysvětlovat návštěvníkům pozitiva tohoto dynamicky rozvíjejícího se segmentu vytápění. Zkrátka to, co teď letí, nejen do kotlů, jsou pelety.

Expozici Klastru Česká peleta najdete na konci vstupní haly M, stánek číslo 90



Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama