Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hlasujte o teplárenském Projektu desetiletí

O titul Projektu desetiletí se uchází 10 projektů. V soutěži jsou také dva projekty MVV Energie CZ - Využití geotermální energie v Děčíně a Rozvoj kombinované výroby elektřiny a tepla. Hlasujte i Vy!

Na internetových stránkách Teplárenského sdružení České republiky bylo zahájeno hlasování veřejnosti v anketě o Projekt desetiletí v soustavách zásobování teplem a chladem.
O titul se uchází 10 projektů, které v letech 2001 až 2010 nejvíce přispěly k čistému ovzduší našich měst, k využití obnovitelných zdrojů energie nebo úspoře paliva a tím ke stabilizaci ceny tepla pro domácnosti a ostatní odběratele.
V soutěži jsou také dva projekty skupiny MVV Energie CZ - projekt Využití geotermální energie v Děčíně a projekt Rozvoj kombinované výroby elektřiny a tepla (známé jako projekty COGEN a COGEN II).

Teplárenské sdružení České republiky pořádá již od roku 2002 každoročně soutěž Projekty roku v soustavách zásobování teplem a chladem, ve které se doposud představilo 78 projektů. Pro soutěžní anketu Projekt desetiletí bylo vybráno 10 nejúspěšnějších. Teplárny do nich investovaly přes 5 miliard korun a týkají se soustav, na které je napojeno 150 000 domácností, tedy desetina domácností zásobovaných teplem z centrálních zdrojů u nás. Do hlasování se může zapojit i veřejnost.

Slavnostní vyhlášení ankety proběhne na společenském večeru XVIII. Teplárenských dnů ve středu 25. dubna 2012 v pražském hotelu Step.

Více informací
 
 
Reklama