Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

I Klastr Česká peleta dokázal zapálit průmyslový palác

V dobrém slova smyslu se tak opravdu stalo při příležitosti mezinárodního veletrhu Moderní vytápění 2012, kde se Klastr prezentoval návštěvníkům s největší výstavní plochou.

Klastr Česká peleta opět zapálil zájem návštěvníků o chytré, komfortní a šetrné vytápění domácností. A opět bylo co ukazovat, chytrá řešení pro vytápění domácností peletami a dřevem předvedli členové Klastru - společnosti Verner, Benekov, Atmos, OPOP, Hapero, Latop a Ponast. Zajímavé bylo i jednoduché a účinné propojení kotle Atmos na dřevo a dřevní pelety s komínem Schiedel. Vystavený interiérový kotel Verner na dřevo a dřevěné brikety dokonce získal ocenění odborné veletržní komise.

Nejvyšší návštěvnost jsme zaznamenali v sobotu, kdy byl stánek Klastru doslova v obležení. „Myslím, že lidé oceňují zejména to, že na jednom místě najdou vše potřebné od výrobců paliva a jeho distribuce přes kotle včetně servisu a nemusejí obíhat dílčí dodavatele“, říká předseda Klastru Česká peleta Vladimír Stupavský.

Dodavatelé dřevěných pelet a briket, jako např. společnosti Biomac, CDP.cz nebo Mayr-Melnhof ukázali svou nabídku společně s certifikační společností TÜV NORD Czech. Více informací



Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama