Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Překvapivé jarní miniceny kotlových sestav WOLF

Od 1.3. pro vás značka Wolf připravila jarní akci na vybrané sestavy kondenzačních kotlů Wolf.

S přibývajícími stupni na teploměru přibývají i myšlenky zákazníků na výměnu starých kotlů za nové. Pro jarní sezónu společnost KKH připravila zajímavou akční nabídku kotlových sestav Wolf. Jarní akční nabídka kotlových sestav Wolf nabízí různá řešení vytápění a ohřevu vody. Zákazník si může vybrat sestavu pro výměnu starého kotle za nový při existujícím ohřevu pitné vody, cenově výhodnou a designově zajímavou sestavu pro vytápění a ohřev pitné vody s externím zásobníkem, nebo také sestavu s kondenzační centrálou vhodnou i do interiéru díky stylovému designu a kompaktním rozměrům.

Jednodušší už to ani nemůže být. V akčních sestavách totiž zákazník získává nejen kondenzační kotel, případně kotel se zásobníkem, ale také veškeré příslušenství potřebné ke správné montáži. Akční kotlové sestavy jsou dostupné u velkoobchodních partnerů společnosti KKH.

Důležité upozornění: akce trvá pouze do května 2012.

Podrobnější informace získáte na www.kkh.cz, případně kontaktujte obchodně-technické reprezentanty společnosti KKH.

Akční nabídka kotlů Wolf

Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama