Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dubnový zpravodaj Klastru Česká peleta

První číslo informuje o aktuálním dění v Klastru a přináší novinky z oblasti produkce kotlů na biomasu a výroby dřevěných pelet a briket.

Dubnový zpravodaj Klastru Česká peleta informuje o aktuálním dění v Klastru a přináší novinky z oblasti produkce kotlů na biomasu a výroby dřevěných pelet a briket. Jedná se o první číslo zpravodaje, který je vydáván pro členy Klastru Česká peleta, zákazníky a sympatizanty.

Odkazujeme v něm na články z našeho webu a z médií, ale také přinášíme nové informace o našich členech a grafy s aktuálními statistikami o našem oboru na českém trhu. Pokud Vás zpravodaj zaujme, čtěte také náš magazín Komfortní teplíčko.

Z obsahu:
  1. Novinky z klastru – Infotherma 2012 / Moderní vytápění 2012 / Marek Řebíček: poptávka po peletách roste / Kotle Atmos konkurují zemnímu plynu / Noví členové
  2. Pelety v aktuálních číslech – Výroba a spotřeba pelet / Prodej kotlů / Ceny biopaliv
  3. Vytápění v Česku – Rostoucí ceny plynu / Kotlíková dotace
  4. Kde už šetrně vytápějí – Jihlava / Český Krumlov / Kladno
  5. Co se děje ve světě – Mezinárodní obchod s peletami roste
  6. Pelety a kotle v médiích

Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama