Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompaktní, nenápadné a inteligentní tepelné čerpadlo Xenea

Navštivte CIAT na veletrhu SHK v Brně v pavilonu S 004. Představíme Vám mimo jiné exkluzivní novinku firmy CIAT - kompaktní tepelné čerpadlo Xenea.

Tato novinka - tepelné čerpadlo vzduch – voda pro vnitřní instalaci, bez venkovní jednotky, zaujme jistě svými parametry a vlastnostmi široký okruh zájemců a odborníků.

Jedná se o univerzální jednotku pro všechny typy objektů, kompatibilní se všemi typy vytápění. Je kompletně vybavena pro jednoduchou a rychlou montáž během jednoho dne.

Uživatelé jistě ocení velmi tiché provedení srovnatelné se standardními výrobky domácí bílé techniky, exkluzivní design a jednoduchou údržbu. Dalším důležitým faktorem je i nízká spotřeba energie.


Tepelná čerpadla Xenea se vyrábějí s výkonem od 6 do 13,6 kW, s účinností 4,1 pro standardní podmínky podle mezinárodní certifikace Eurovent (A7/W35), pro provozní venkovní teploty od -20°C do +43°C, s teplotou vody až 60°C.

Nový velmi atraktivní ovládací bezdrátový termostat s širokou možností provozních stavů a programů.


Představíme Vám také výrobky vyrobené francouzskou špičkovou technologií, vždyť CIAT je největším francouzským výrobcem tepelných čerpadel s tradicí výroby delší než 35let.

Navštivte náš stánek č. 004 v pavilonu S v areálu BVV, velmi rádi Vám poskytneme vyčerpávající informace o našich novinkách a všech našich produktech

 
 
Reklama