Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Roadshow KSB na téma Čerpadla s regulovanými otáčkami – PumpDrive

Odborné přednášky v rámci květnové roadshow na téma „Čerpadla KSB s regulovanými otáčkami – PumpDrive“ s praktickou ukázkou uvedení modelu do provozu začínají již 17. května v Praze.

V rámci prezentace přednesou naši specialisté odborné přednášky na téma:
  • teoretické základy regulace čerpadel
  • možnosti pohonu PumpDrive: regulace na konstatní Δp a jiné možnosti regulace, programování tvaru regulační charakteristiky, využití analogových a digitálních vstupů/výstupů, paralelní chod několika čerpadel, nájezdové rampy, software pro ovládání pohonu, komunikace s řídícími systémy
  • inteligentní snímač tlaku PumpMeter: funkce, možnosti nastavení
  • směrnice Evropské unie pro pohony regulovaných čerpadel
  • regulační armatury KSB v okruhu s regulovanými čerpadly
  • pokročilé funkce softwaru KSB EasySelect pro výběr regulovaných čerpadel

Součástí prezentace jsou i praktické ukázky, neboť k dispozici bude funkční model uzavřeného okruhu se zdvojeným čerpadlem Etaline Z PDAAM, kde si můžete vyzkoušet ovládání a nastavení pohonu PumpDrive a snímače PumpMeter. Ten z Vás, kterému se podaří uvést funkční model do provozu, si odnese i zaslouženou odměnu.

Ale nepůjde jen o strohé předvádění výrobku a přednášky, v rámci této prezentace si Vás rovněž dovolujeme pozvat na malé občerstvení a dle regionů i k odpočinkové části odpoledne, například k prohlídce malých českých pivovarů spojenou s degustaci dobrých českých piv či ochutnávku destilátů, poslechnout si něco z muziky v podání Míchaček betonu nebo si zasportovat a zasoutěžit v bowlingu či projet se historickým vozem značky Praga.

Pokud Vás dané téma zajímá a naše nabídka Vás oslovila, věnujte nám pár minut Vašeho drahocenného času a vyplňte, prosím, přiloženou návratku, na jejímž základě Vám zašleme bližší informace a kontakty na nás. Přijďte i se svými kolegy.

Na setkání s Vámi se těší – Váš team KSB
Ve spolupráci s Asociací dodavatelů tepla a tepelných technologií
 
 
Reklama