Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

THRs - nová generace kondenzačních kotlů Geminox

Rádi bychom Vás upozornili na novinku v sortimentu kondenzačních kotlů Geminox. Od 1.6.2012 nabízíme novou řadu kondenzačních kotlů Geminox THRs s řídící jednotkou Siemens LMS14.

Kondenzační kotle THRs

Již čtvrtá generace kondenzačních kotlů s označením THRs a dvouokruhové provedení THRs DC je určena všude tam, kde je dosažení ideální tepelné pohody s minimálními provozními náklady jednoznačnou prioritou. Vysoce kvalitní konstrukční prvky kotle, jako jsou například patentovaný nerezový hořák, nerezový velkoplošný výměník nebo nerezový zásobník teplé vody doplňuje nejmodernější řídící jednotka Siemens LMS.

Řídící jednotka Siemens LMS

Čtvrtá generace kotlů Geminox využívá nejmodernější regulační technologie firmy Siemens - hořákovou automatiku LMS14. Řídící jednotka nabízí vedle spalovacích a bezpečnostních funkcí, také ekvitermní řízení topných okruhů v kombinaci s klasickým i solárním ohřevem TV. Jednotka LMS je připravena pro řízení soustav kombinujících různé zdroje tepla, jako je například tepelné čerpadlo, solární systém pro vytápění, kotel na tuhá paliva, krbová vložka atp. Základní vybavení řídící jednotky obsahuje i regulaci pro řízení kaskád, stačí každý kotel doplnit komunikačním modulem. Pokud je topný systém natolik obsáhlý, že jsou vyčerpány veškeré možnosti řídící jednotky Siemens LMS, můžeme ji dále rozšířit o další ekvitermní regulátory Siemens RVS řady Albatros.

Široká nabídka prostorových přístrojů

Nejžádanějším typem je multifunkční přístroj QAA75 s velkým podsvětleným displejem, který umožňuje plnohodnotnou obsluhu jako na ovládacím panelu kotle. U typové řady Geminox THRs DC je možné jeden multifunkční prostorový přístroj umístit do referenční místnosti s podlahovým vytápěním a druhý do prostoru s radiátory. Novinkou je bezdrátový multifunkční prostorový přístroj QAA78 spolu s bezdrátovým venkovním čidlem.

Ovládání kotle přes internet

Web server OZW672 nabízí uživateli možnost vzdáleného ovládání a příjem alarmových hlášení přes internet pomocí PC nebo Smartphonu. Uvedení do provozu a ovládání jsou velmi jednoduché. Jelikož je přímo v OZW672 integrován web server, stačí v domě mít jen internetové připojení.

Nový katalog Geminox s ceníkem ke stažení
Brilon a.s.
logo Brilon a.s.

Společnost Brilon nabízí špičkovou techniku pro vytápění a ohřev teplé vody pro český a slovenský trh. Přehled sortimentu: tepelná čerpadla, kondenzační kotle pro rodinné a bytové domy, zásobníky TV, plastové systémy odvodů spalin, ventilační systémy ...

 
 
Reklama