Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla AC Heating - Široká paleta tepelných čerpadel pro každý dům

Tepelná čerpadla AC Heating zahrnují širokou paletu zařízení, která jsou vhodná pro téměř každou instalaci. Regulační systémy xCC tepelných čerpadel vyřeší každou zakázku i z pohledu měření a regulace.

Tepelná čerpadla AC Heating a řídicí systémy xCC představují silného hráče nejen na českém trhu. Jaké výkonové varianty jsou k dispozici?

Standardní řada zahrnuje tepelná čerpadla s frekvenčním měničem/invertorem (plynulá regulace výkonu), elektronicky řízeným expanzním ventilem o výkonech od 6 kW do 28 kW. Nově jsou k dispozici OEM moduly o výkonu 55 kW. Tepelná čerpadla jsou k dispozici v třífázovém nebo jednofázovém provedení tak, aby vyhovovaly všem aplikacím:

  • 6 kW, 9 kW, 14 kW, 16 kW – jednofázové provedení
  • 14 kW, 16 kW, 19 kW, 22 kW, 28 kW – třífázové provedení

Regulační systémy xCC jsou k dispozici ve verzích PRO, Family, Comfort a Executive v různých stupních výbavy. Pro kaskády tepelných čerpadel slouží řídicí systém xCC 7.02. Všechny varianty disponují možností ovládání přes internet pomocí mobilu nebo počítače, stejně jako schopností zaznamenávat data a uchovávat je pro účely pozdější případné analýzy. Velmi rádi Vám k tomuto tématu prozradíme více.

Obraťte se na nás pomocí mailu info@ac-heating.cz, telefonu 731 071 599 nebo pomocí webového formuláře na našem webu www.ac-heating.cz.

Za tým AC Heating
Ing. Lubomír Kuchynka
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
731 071 599

Vnitřní modul tepelného čerpadla Convert AW s regulací xCC

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama