Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Proč (a jak) změnit dodavatele plynu

Úspora peněz není něco, nad čím bychom jen tak mávli rukou. Obzvlášť když stačí pro úsporu udělat naprosté minimum. Ušetřit tisíce korun je možné například za plyn a to pouhou změnou dodavatele.

Důvod proč vyměnit svého dodavatele plynu je jediný - nižší cena za plyn a tím pádem možnost úspory. Jednotliví dodavatelé se od sebe liší pouze cenou, všechny služby tak zůstávají stejné. Rozhodně se nemusíte obávat, že by změna dodavatele mohla nějak ovlivnit kvalitu dodávky plynu. Právo na změnu dodavatele má každý odběratel zemního plynu a není tak jediný důvod, proč nezvolit toho nejlevnějšího. Porovnat nabídky všech dodavatelů plynu dostupných v konkrétním regionu je možné pomocí jednoduché kalkulačky cen plynu.

Pakliže si vyberete svého nového dodavatele a skutečně se rozhodnete pro změnu, není to nic složitého. Ve výše uvedené kalkulačce stačí vyplnit kontaktní údaje. Dále Vás kontaktuje operátor a dohodne s Vámi detaily změny dodavatele a následně pošle předvyplněnou smlouvu. Po vyplnění a odeslání všech dokumentů už se o nic nestaráte. Nový dodavatel za Vás vyřídí i vypovězení smlouvy předchozímu dodavateli a po uplynutí výpovědní lhůty už odebíráte levnější plyn od nového dodavatele. Další možnosti úspor v domácnosti najdete na webu Ušetřeno.cz.

ˇúspora s ušetřeno.cz dodavatel plynu

Ušetřeno.cz
logo Ušetřeno.cz

Portál Ušetřeno.cz porovnává produkty a služby a pomáhá tak šetřit čas i peníze. Jen u nás naleznete nejvýhodnější nabídky dodavatelů plynu, elektřiny a poskytovatelů hypoték, půjček či mobilních tarifů a internetu.

 
 
Reklama