Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aermax RAPID, nejprodávanější plynový ohřívač v Evropě

AERMAX má v České republice více jak 8000 instalací. Společnost 4heat s.r.o. výhradně zastupuje značku Apen Group na středoevropském trhu a zajišťuje komplexní poradenství a servis.

Aermax Rapid od 4heat jsou nejprodávanější technologické jednotky v Evropě

Spalovací komora a oboustranný profilovaný tepelný výměník spaliny/vzduch jsou vyrobeny z nerezové oceli se zvýšeným tepelným přenosem pro zajištění maximální spolehlivosti a životnosti. Tvar hořákové komory a tepelného výměníku navrhli laboratoře Apen Group aerodynamicky a z hlediska termického přenosu navržen tak, aby zaručoval výkon, díky kterému řadíme ohřívače Aermax RAPID mezi ohřívače s nejvyšší tepelnou účinností.

Premixový hořák má precizně vyřešený systém řízeného zapalování tak, aby nedocházelo k zapalování „řízeným výbuchem“; jako u levných ohřívačů vzduchu. Systém elektroniky hořáku a chodu jednotky je spjat se základním modulem pro přenos informací AUTODIAGNOSTIKOU jednotky.

Aermax Rapid stejně jako předchůdce Aermax AE vynikají poměrem cena/výkon a parametry - nízká hlučnost a spotřeba plynu, stability provozu, garance nízkých provozních nákladů.

GARANTOVANÁ KVALITA Aermaxline - certifikace dle Švýcarských norem SVGW /SSIGE (Švýcarský institut plynárenského průmyslu), což ukazuje vysokou kvalitu a spolehlivost !

plynový ohřívač vzduchu od 4heat s.r.o Aermax RAPID
Výměník a premis Aermax RAPID

Aermax RAPID

4heat s.r.o.
logo 4heat s.r.o.

Řešíme komplexně vytápění a chlazení průmyslových hal (sklady, autosalony, výroby,...) a domácností. Projekt zajišťujeme na klíč = konzultace, projekt, montáž a servis. Výhradní zastoupení pro ApenGroup a Carlieuklima. Pro domácnosti (rodinné domy a byty) ...

 
 
Reklama