Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhlašujeme speciální akci Ferrari s Ferroli

ENBRA ve spolupráci s italskou firmou Ferroli Vám nyní nabízí jedinečnou příležitost, při které budete moci strávit svůj čas ve společnosti nejluxusnějších sportovních vozů světa – vozů značky Ferrari.

Pod vedením zkušených profesionálů zažijete nezapomenutelné chvíle v tréninkovém programu, který se uskuteční na automotodromu Grobnik v Rijece v květnu 2013. V průběhu programu budete seznámeni s teoretickými znalostmi, které budete moci uplatnit při vlastním testování těchto úžasných luxusních vozů!

Zařaďte se mezi zákazníky s největším počtem odebraných kusů kotlů značky Ferroli nebo se staňte skokanem roku díky největšímu meziročnímu nárůstu počtu prodaných kusů kotlů této značky v období od 1. září 2012 do 31. března 2013. Akce se vztahuje na všechny typy kotlů, mimo kotlů elektrických.

Pro další podrobnosti kontaktujte Vašeho obchodního zástupce.

Srdečně Vás zveme k účasti na této mimořádné akci

Akce Enbra ferrari s ferroli

ENBRA, a.s.
logo ENBRA, a.s.

ENBRA, a. s. je lídrem v prodeji vodoměrů a v první trojce dodavatelů měřičů tepla. Nabízí sortiment tepelné techniky, vzduchotechniky, chlazení a fotovoltaiky. Je dodavatelem produktů i poskytovatelem služeb - patří k vedoucí trojici rozúčtovatelů nákladů ...

 
 
Reklama