Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový eShop na stránkách www.rojek.cz

Neváhejte a zaregistrujte se do eShopu! Z tepelné techniky zaujmou nové pyrolytické kotle ROJEK PK 20, PK 25 a PK 30 na dřevo a uhlí s horním plněním nakládací (odhořívací) komory s objemem 130 l.

eShop

Jako novinku bychom rádi představili eShop na stránkách www.rojek.cz. Naleznete ho na úvodní straně firmy, vpravo nahoře. Přes něj si můžete pohodlně objednávat výrobky z domu. Nabízíme například kompletní sortiment lehkých dřevoobráběcích strojů značky KDR a některé stroje z řemeslnické řady EURO serie 7. Ceny, slevy a dárky ke strojům v akci jsou přístupné ihned u detailu každého z výrobků přímo na těchto stránkách.


Neváhejte a zaregistrujte se do eShopu! Registrace Vám zabere minimum času. Zvláště pak těm, kteří jsou již zákazníky firmy ROJEK a znají své zákaznické číslo, popřípadě IČO nebo DIČ. Těm stačí pouze zkontrolovat a popřípadě opravit data, která byla použita při předchozím obchodním styku.


ROJEK a.s.
logo ROJEK a.s.

Společnost ROJEK vyrábí teplovodní kotle na ruční přikládání, teplovodní kotle s automatickou dodávkou paliva, lehké dřevoobráběcí stroje (HOBBY), kombinované profesionální dřevoobráběcí stroje a klasické dřevoobráběcí stroje.

 
 
Reklama