Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hydronic Systems v nových prostorách

Hydronic Systems Prague s.r.o. se po 12 letech stěhuje do nových prostor. Od 1.11. 2012 se na Vás těšíme v novém kancelářsko logistickém centru v těsné blízkosti Pražského okruhu.

Vážení obchodní přátelé,

dovolujeme si vás informovat, že od 1.11.2012 nás najdete na nové adrese, cca 800m od sjezdu z Pražského okruhu směr Jesenice, Dolní Jirčany.

Připravujeme zde pro vás nejen lepší logistické vybavení (bezproblémový příjezd všech vozidel včetně kamionů, nakládací rampy, velmi dobrá dostupnost po Pražském okruhu), ale i odpovídající technické zázemí včetně showroomů se zprovozněnými výrobky naší firmy.

Všechny telefonické i e-mailové kontakty zůstávají beze změn.

Dovolujeme si vás požádat o trpělivost v týdnu od 29.10. do 2.11., kdy proběhne stěhování jak kanceláří tak skladu. V těchto dnech nás prosím kontaktujte přednostně na mobilních telefonech. Děkujeme za pochopení a těšíme se na shledanou v nových prostorách.

GPS 49°57'18.839"N, 14°31'43.583"E


Hydronix CZ s.r.o.
logo Hydronix CZ s.r.o.

Výroba - distribuce - technická podpora: Ruční vyvažovací ventily, Automatické vyvažovací ventily, Regulátory tlakové diference, Tlakově nezávislé 2-cestné regulační ventily, Sálavé vytápění a chlazení, Teplovzdušné jednotky, Fancoily, Dveřní a vratové clony.

 
 
Reklama