Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FERNOX Alphi 11

Ochraňte vaš topný systém ochrannou nemrznoucí kapalinou fernox alphi-11 již tuto zimu.

Zimní sezóna se neúprosně blíží a ochrana topných systémů před škodlivými účinky mrazu a koroze na chatách a jiných zařízeních kde topení není v neustálé provozu nebylo nikdy důležitější než právě teď. Pro zajištění klidné zimy pro Vás a Vaše zákazníky, je tu nemrznoucí směs s protektorem FERNOX ALPHI-11, která má všechny výhody kvalitního inhibitoru a účinné ochrany proti mrazu. Tento vysoce účinný produkt chrání systém proti interní korozi a vytváření vodního kamene a zároveň eliminuje riziko zamrznutí do -22 º C.

Poškození vnitřních instalací a topných systémů, které nebyly v provozu během zimního období, může mít za následek poruchy jejichž oprava je velmi nákladná. Klesáním teploty se mrznoucí voda v potrubích instalací rozšiřuje a zvyšuje tím riziko roztržení potrubí, což má za následek drahé opravy a potencionálně i poškození interiéru.

Fernox ALPHI - 11kombinovaná nemrznoucí teplonosná kapalina a inhibitor, ochrana pro otopné systémy
Nemrznoucí protektor Fernox ALPHI-11

Nemrznoucí protektor Fernox ALPHI-11 je kombinovaná nemrznoucí teplonosná kapalina a inhibitor, který zajišťuje dlouhodobou ochranu jak pro otopné systémy, tak i pro chladící systémy. Minimální doporučená koncentrace ALPHI-11 je 25%, ta zajistí ochranu systému do -11 ° C. Avšak 40% koncentrací se dosáhne úroveň ochrany až do -22 ° C.

Kromě toho má tento produkt jedinečné vlastnosti zabraňující korozi všech kovů vyskytujících se v otopných systémech jako jsou barevné kovy, meď, slitiny medi a hliník.

Nemrznoucí protektor Fernox ALPHI-11 je ideální pro použití s jakýmkoliv oběhovým čerpadlem a aplikovaný do expanzní nádoby nebo nadávkování přímo do systému. Je to čirá tekutina, která je netoxická a šetrná k životnímu prostředí. Neobsahuje EDTA (ethylendiamintetraoctovej) kyseliny, dusitany, dusičnany, a fosfáty. Je akreditována institucemi Estro, Buildcert, KIWA, Belgaqua, and DWTA.

Pro dlouhodobou ochranu, doporučujeme kontrolu úrovně protektora na roční bázi jako součást servisních a údržbových programů.

V případě potřeby ochrany před ještě nižšími teplotami je k dispozici nemrznoucí teplonosná kapalina HP-15C, která nabízí ochranu až do -34 º C.


MAROX s.r.o
logo MAROX s.r.o

Velkoobchodní a maloobchodní prodej produktů na profesionální úpravu vody, lepidel atd. - distribuce pro SK a CZ trh. Inhibitory, Čističe, Úprava vody ÚT, Teplonosné kapaliny pro Solar a Tepelná čerpadla, Hydro-cyklónový a magnetický Total Filtr TF1, ...

 
 
Reklama