Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

S plynem od správného dodavatele ušetříte až třetinu nákladů na vytápění

Ale pouze tehdy, pokud spolu s dodavatelem plynu vyměníte i svůj starý kotel.

Klasické stacionární plynové kotle hromadně instalované během plošné plynofikace v 90. letech minulého století jsou stejným problémem jako automobily z téže doby. Stále ještě celkem spolehlivě fungují, ale v porovnání se současnými výrobky mají zoufale vysokou spotřebu. Náhrada těchto veteránů moderní technikou přináší výrazné úspory energie a tedy i peněz.

Stacionární kondenzační kotel Geminox SERADENS je vyvinutý jako moderní nástupce za klasické stacionární plynové kotle (Gasex, Destila, Viadrus ÉTI, atp.). Kotel Geminox SERADENS dosahuje účinnosti až 109,3 %, je vybavený velkoplošným celonerezovým výměníkem a inteligentní automatikou nové generace Siemens LMS14 včetně ekvitermní regulace.


"Od té doby, co odebíráme levnější plyn a vyměnili jsme starý kotel za nový značky Geminox, šetříme třetinu nákladů na vytápění.“
Manželé Janákovi, Stará Boleslav

Konstrukce kotle umožňuje jeho přímé napojení na původní topný systém i komín. Nutné stavební úpravy jsou omezeny pouze na převložkování komínu plastovým systémem DN 80 mm a připojení odvodu kondenzátu z kotle do kanalizace. Jednoduchá instalace tak zkracuje nepříjemné instalační práce v domovech zákazníků na pouhý jeden den.

Kondenzační kotle Geminox SERADENS mohou být připojeny k nepřímotopným zásobníkům (bojlerům) a zajišťovat tak přípravu teplé vody. Moderní kondenzační kotle nelze spojovat se starými kombinovanými zásobníky s malou teplosměnnou plochou výměníku. Proto je pro všechny typy rodinných domů připravena široká nabídka nepřímotopných zásobníků včetně jejich kombinací se solárními kolektory.


Pro ty zákazníky, kteří budují nový rodinný dům nebo uvažují o kompletní rekonstrukci stávajícího topného systému má Geminox připravenu kompletní nabídku závěsných kotlů Geminox ZEM a Geminox THRs.

více na www.geminox.cz


Brilon a.s.
logo Brilon a.s.

Společnost Brilon nabízí špičkovou techniku pro vytápění a ohřev teplé vody pro český a slovenský trh. Přehled sortimentu: tepelná čerpadla, kondenzační kotle pro rodinné a bytové domy, zásobníky TV, plastové systémy odvodů spalin, ventilační systémy ...

 
 
Reklama