Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovativní systém vytápění na Aquathermu

Nový výrobek společnosti Thermo/solar DUO SYSTÉM, jeden z nejefektivnějších způsobů vytápění a přípravy teplé vody pomocí kompaktního systému vakuových plochých kolektorů TS 400 a tepelného čerpadla.

Na výstavě Aquatherm bude představen nový výrobek společnosti Thermo/solar - DUO SYSTÉM - jeden z nejefektivnějších způsobů vytápění a přípravy teplé vody pomocí kompaktního systému vakuových plochých kolektorů TS 400 a tepelného čerpadla.

DUO SYSTÉM je vhodný pro nízkoenergetické domy, kde může být hlavním zdrojem tepla. Ze slunečních kolektorů je efektivně získávána energie na velmi nízkých teplotních úrovních, které jsou v klasických solárních systémech prakticky nevyužitelné - to znamená, že energie z kolektorů je získávána díky tepelnému čerpadlu i při nulovém slunečním svitu. Tím se provozní doba kolektorů zvyšuje až o 300%.

Více informací na stránkách naší společnosti JH SOLAR, s.r.o.

DUO SYSTÉM nejefektivnějších způsobů vytápění a přípravy teplé vody pomocí kompaktního systému vakuových plochých kolektorů TS 400 a tepelného čerpadla od JH SOLAR, s.r.o.

JH SOLAR s.r.o.
logo JH SOLAR s.r.o.

PŘÍMÝ DOVOZCE solárních kolektorů Thermosolar. Montáž solárních systémů pro přípravu TV, přitápění, ohřev bazénů. Projekt, montáž, záruční a pozáruční servis. Velkoobchodní a maloobchodní prodej součástí solárních systémů. Školení pro montážní firmy. Naše ...

 
 
Reklama