Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Radiátory Zehnder pro koupelny, obytné prostory a veřejné objekty

Designové radiátory Zehnder na míru pro komfortní prostorové klima se hodí jak pro novostavbu, tak také pro rekonstrukce. Od designového radiátoru pro koupelnu až po bytové radiátory na míru.

Radiátory od společnosti Zehnder jsou jak účinné a úsporné, tak i opticky přitažlivé.

  • Designové radiátory pro koupelny

    Koupelnové radiátory Zehnder zabezpečí pohodu a teplo v koupelně, jsou ideální pro sušení ručníků a navíc nabízí atraktivní vzhled, který se hodí do každé moderní koupelny.

  • Designové radiátory na míru

    Bytové radiátory Zehnder představují designová otopná tělesa pro individuální zařízení domu nebo bytu. Se širokým sortimentem barev, tvarů, rozměrů a funkcí jsou vhodné pro nejrůznější styly a možnosti zařízení bytu. Umožňují osobité uspořádání prostoru dle individuálních požadavků a přání.


  • Rekonstrukce

    Jednoduchá rekonstrukce s radiátory Zehnder

    Staré radiátory s dlouhými reakčními dobami a většinou s vysokým tepelným výkonem stojí energii a hotové peníze. Nezřídka jsou napadeny korozí a unikající voda může zničit parkety a koberce na podlaze. S radiátory Zehnder pro rekonstrukce můžete staré radiátory vyměnit ihned: bez jakýchkoliv stavebních změn se jednoduše přizpůsobí stávajícím potrubím, což ušetří čas a náklady. Rekonstrukce, kterou chcete poznat, s radiátory Zehnder.

  • Radiátory pro rekonstrukce

    Radiátory Zehnder pro rekonstrukce je možné přizpůsobit stávajícímu připojovacímu potrubí – zcela beze změny připojení, přestavby a znečištění. Přesně přizpůsobeným tepelným výkonem se provozní náklady udržují na nízké úrovni – čisté řešení a na dlouhou dobu.

  • Nízkoteplotní radiátory

    Bytové radiátory na míru Zehnder se přizpůsobí každé prostorové situaci

    Zastaralá vytápěcí zařízení zatěžují nejen pokladnu naší domácnosti, ale také klima. Ke snížení spotřeby energie na topení by měla být vytápěcí zařízení také optimalizována. Vhodné nové radiátory se starají o energetickou účinnost. Odpovídající opatření jsou vyžadována zákonodárci a podporována úvěrovým ústavem pro rekonstrukce.

  • Elektrické radiátory

    Téměř všechny designové radiátory Zehnder je možné provozovat jak čistě na elektrickou energii, tak i v kombinaci s ústředním vytápěním (pokud je jedno z nich vypnuto). Pro elektrické radiátory jsou na výběr topné tyče ve třech různých komfortních třídách: modely Premium vhodné pro exkluzivní designové radiátory Zehnder, modely třídy Quality a modely Economy s atraktivním poměrem cena - výkon.



Designové radiátory Zehnder pro koupelny - Zehnder Troja

Konvektor Zehnder Radiavektor


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 
Reklama