Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové servisní centrum Alfa Laval

Bylo otevřeno nové servisní centrum společnosti Alfa Laval specializované na údržbu rozebíratelných deskových výměníků tepla.

Dne 15. listopadu 2012 bylo v centru Brna v areálu CTZone víceprezidentem společnosti Larsem Henrikssonem slavnostně otevřeno nové servisní centrum Alfa Laval. Otevření se zúčastnili zákazníci z Čech, Maďarska a Slovenska. Po prohlídce centra následoval slavnostní večer ve vinařství v Zaječí.

Alfa Laval vybudovala servisní centrum s cílem poskytovat maximální komfort spojený s renovací, diagnostikou a servisem rozebíratelných deskových výměníků tepla. Servisní centrum disponuje odborným personálem a speciálním vybavením, jako jsou chemické lázně na odstraňování nečistot a starých těsnění nebo technologie na kontrolu prasklin a deformací desek. Předností servisního centra je především maximální profesionalita renovace výměníků v měřítku, v jakém nelze provádět v místě instalace. Navíc své zákazníky zbaví starostí s likvidací odpadů a maniuplací s chemikáliemi.

Mít výměník odborně servisovaný od Alfa Laval není pouze praktické, ale má to také zřejmý ekonomický dopad. Obnovením maximální účinnosti přenosu tepla a tlakové ztráty je zamezeno plýtvání energií, je zajištěna kvalita výroby a produktivita. V neposlední řadě odpadají rizika nekvalifikované údržby jako např. výrobní ztráty v důsledku havarijních odstávek.

servisní centrum Alfa Laval, servis renovace rozebíratelných deskových výměníků tepla
Slavnostní otevření nového servisního centra Alfa Laval
Alfa Laval spol. s r.o.
logo Alfa Laval spol. s r.o.

Alfa Laval - výměníky tepla, vzduchové chladiče, kondenzátory a kompaktní předávací stanice tepla pro vytápění, chlazení, chladírenství, přípravu teplé vody, využití odpadního tepla, ohřev bazénové vody, solární systémy, chlazení olejů, lehký průmysl, ...

 
 
Reklama