Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rychlé řešení pro zamrzlé potrubí

Na některé věci máme dost času - ovšem jen do té doby, než nastane problém. Takové je to zpravidla i v případě potrubí, vodovodních kohoutů apod., umístěných v zámrzném prostředí, když přijdou mrazy.

Pro případy, kdy je třeba okamžitě řešit kritickou či již přímo krizovou situaci se zamrzlým potrubím, slouží automatický topný kabel s termostatem PPC. Zapojuje se do zásuvky.

V sobě má již zabudovaný miniaturní termostat, který se umístí do nejchladnější části zamrzajícího úseku. Topný kabel PPC se prodává jako krabicové řešení.

Sada kromě elektrického topného kabelu se šňůrou pro zapojení do sítě obsahuje montážní pásku a výstražný štítek, upozorňující na elektrickou ochranu potrubí. Samolepka se umísťuje na izolaci potrubí.

V případě že topný kabel bude použit na ochranu plastového potrubí, je vhodné dokoupit samolepicí hliníkovou pásku pro zajištění maximálního roznosu tepla z topného kabelu po celé délce potrubí, která má být chráněna.


V-systém elektro - montážní sada pro ochranu proti zamrzání s topným kabelem

V-systém elektro - montážní sada pro ochranu proti zamrzání s topným kabelem

V-systém elektro
logo V-systém elektro

Technologie pro moderní a úsporné bydlení: od nabídky zdarma, návrhu, přes dodání a realizaci až po vyřízení PENB a dotace. Se spolehlivou technickou podporou po celé ČR a SR! Řízené větrání s rekuperací tepla, elektrické podlahové vytápění, fotovoltaická ...

 
 
Reklama