Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REMS Solar-Push - Elektrická plnicí a proplachovací jednotka k jednoduchému a rychlému plnění, proplachování a odvzdušňování uzavřených systémů.

REMS Solar-Push – plnit, proplachovat a odvzdušňovat během jednoho pracovního kroku. Samonasávací. Vysoký čerpací výkon. Ideální pro solární zařízení, zemní tepelná čerpadla a systémy podlahového topení.

REMS Solar-Push K 60
REMS Solar-Push

Elektrická plnicí a proplachovací jednotka k jednoduchému a rychlému plnění, proplachování a odvzdušňování uzavřených systémů. Čerpané množství ≤ 50 l/min, objem nádrže 30 l. S odstředivým rotačním čerpadlem, teplotně odolné pro trvalé zatížení ≤ 60°C. Čerpací tlak ≤ 0,55 MPa/5,5 bar/80 psi. Kondenzátorový motor 230 V, 50 Hz, 860 W. 2 kusy ohebných, průhledných PVC hadic s tkanivem ½” T60, po 3 m dlouhých, teplotně odolných ≤ 60°C. V kartónu.

REMS Solar-Push I 80

Elektrická plnící a proplachovací jednotka k jednoduchému a rychlému plnění, proplachování a odvzdušňování uzavřených systémů. Čerpané množství ≤ 27 l/min, objem nádrže 30 l. S lamelovým čerpadlem, teplotně odolné pro trvalé zatížení ≤ 80°C. Čerpací tlak ≤ 0,65 MPa/6,5 bar/94 psi. Kondenzátorový motor 230 V, 50 Hz, 550 W. Ventil pro snižování tlaku. 2 kusy ohebných EPDM-hadic s tkanivem ½” T100, 3 m dlouhých, teplotně odolných ≤ 100°C. V kartonu.

Více informací o produktech REMS Solar-Push

REMS Solar-Push
Jednoduché čištění a snadné naplnění díky obzvláště bvelkému otvoru v plastové nádrži. Dvě praktické rukojeti k snadnému přenášení.
 
 
Reklama