Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na trh se zemním plynem vstupuje AKCENTA ENERGIE

Až 25% úspory svých nákladů na plyn mohou dosáhnout domácnosti, pokud se rozhodnou přejít k AKCENTĚ ENERGIE. Ta nově přichází na trh s nabídkou dodávky zemního plynu pro domácnosti a živnostníky. Konkurovat chce jak výhodnou cenou, tak nadstandardním klientským servisem.

AKCENTA ENERGIE představila svoji novou nabídku dodávek zemního plynu pro domácnosti, živnostníky a malé firmy. Právě především domácnosti tak mohou při přechodu k AKCENTĚ ENERGII ušetřit až 25 % ročních nákladů na plyn. Při neustále stoupajících cenách za tuto komoditu se může jednat o stovky i tisíce korun.

„Naše společnost působí na trhu s energiemi již více než 5 let, kdy našimi zákazníky byli především firmy a podnikatelé. Na základě kladných ohlasů jsme naši novou, velmi konkurenční nabídku dodávek zemního plynu rozšířili i pro segment domácností. Odpovídá to také dlouhodobé strategii naší společnosti nabízet ucelené portfolio služeb,“ okomentoval vstup na trh Tomáš Bělina, předseda představenstva AKCENTA ENERGIE a dodal: „Velkým hráčům na trhu chceme konkurovat nejenom cenou, ale především potom kvalitou služeb, kterou naši klienti oceňovali již dříve. Každý klient je pro nás důležitý a podle toho se k němu také chováme.“

AKCENTA ENERGIE není na trhu s energiemi žádným nováčkem, platnou licenci na prodej elektřiny získala v roce 2007. Primárně se soustředila na její dodávky malým a středním podnikatelům v celé České republice.



O společnosti AKCENTA ENERGIE:
AKCENTA ENERGIE a.s. patřící do skupiny AKCENTA je dodavatelem elektrické energie a plynu pro firmy, podnikatele, živnostníky a nově také zemního plynu pro domácnosti. Společnost byla založena v roce 2007 a k licenci na obchodování s elektřinou získala v roce 2012 licenci, která ji opravňuje k obchodování s plynem. V současné době patří mezi její zákazníky jak komerční subjekty, tak také státní správa, živnostníci a nově též domácnosti.

O skupině AKCENTA:
Skupinu AKCENTA tvoří tři samostatné společnosti: AKCENTA CZ, a.s., obchodník s devizami, AKCENTA ENERGIE, a.s., obchodník s elektrickou energií, a AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo. Skupina působí na středoevropském trhu v oblasti obchodování s devizami, obchodování s energií a poskytování finančních služeb, vkladů a úvěrů.
 
 
Reklama