Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KORATHERM HORIZONTAL VKM - nové designové těleso s ventilem

Představujeme Vám nový model KORATHERM HORIZONTAL VKM, který rozšiřuje produktovou řadu designových otopných těles KORATHERM. Spodní středové připojení a regulační ventil zvyšují efektivní funkci tohoto tělesa ve všech moderních otopných systémech.

KORATHERM HORIZONTAL VKM je nejnovější model, který rozšiřuje produktovou řadu designových otopných těles. Je určen pro dvoutrubkové otopné soustavy s nuceným oběhem teplonosné látky, otopné profily jsou orientovány vodorovně. Připojení na otopnou soustavu je vždy spodní středové s roztečí 50 mm. Tento model je vybaven zabudovaným vnitřním propojovacím rozvodem a vloženým ventilem.

Je vybaven 2 spodními vývody s vnitřním závitem G ½, odvzdušňovacím ventilem a zaslepovací zátkou se závitem G ¼. Typ 11 je dodáván s plným horním krytem, typy 20, 21, 22 s horní krycí mřížkou.

KORATHERM HORIZONTAL VKM od Korado designové otopné těleso designové otopné těleso se středovým připojením vnitřní připojovací rozvod a vložený ventil
KORATHERM HORIZONTAL VKM - designové otopné těleso se středovým připojením
KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama