Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Doprovodná podnikatelská mise premiéra Petra Nečase do Litvy a Lotyšska

AC Heating – tepelná čerpadla: Snažíme se rozšiřovat naše exportní zahraniční aktivity. Po úspěšném etablování na trhu v Irsku jsme se nyní rozhodli prozkoumat trhy Litvy a Lotyšska.

Tento měsíc se zástupci společnosti AC Heating – tepelná čerpadla zúčastnili doprovodné podnikatelské mise předsedy vlády Petra Nečase do Litvy a Lotyšska. Cílem této akce, v rámci které bylo pořádáno podnikatelské fórum za účasti premiérů Česka, Litvy a Lotyšska, bylo navázání partnerství s místními subjekty.

Trhy obou navštívených zemí jsme již před časem vyhodnotili jako zajímavé pro náš obor. Mimo to, z dob minulých, jsou v obou zemích čeští inženýři i Česká republika dobře zapsáni dodávkami do oblasti dopravní infrastruktury, jako jsou autobusy, trolejbusy nebo tramvaje. Plánujeme se tomuto tématu i nadále aktivně věnovat.

Za tým AC Heating

Ing. Lubomír Kuchynka

Společnost AC Heating tepelná čerpadla s inventorem jako doprovodná podnikatelská mise předsedy vlády Petra Nečase do Litvy a Lotyšska

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama