Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Termostatická hlavice living connect®získala indikátor energetické třídy A+

Elektronická radiátorová termostatická hlavice living connect® – stěžejní produkt bezdrátového řídicího systému living by Danfoss je jedním z prvních produktů na světě, který získal novou a prestižní energetickou třídu A+ od eu.bac.

inteligentní termostatická hlavice living connect<sup>®</sup> Danfoss získala indikátor energetické třídy A+ od eu.bac

Audit evropského certifikačního systému byl představen v roce 2013 a umožňuje hodnotit systémovou automatizaci budov z hlediska energetické účinnosti. Termostatická hlavice living connect® dosáhla v hodnocení přesnosti řízení (CA) skvělého skóre 0,4 – což je extrémně nízká hodnota. Přesná regulace teploty je jedním z hlavních předpokladů pro dosažení vysoké účinnosti a úspory energie – dva klíčové prvky nového sortimentu living by Danfoss. Tento certifikát umožňuje společnosti Danfoss použít A+ štítek na své produkty.

A+ je dobře viditelný indikátor energetické účinnosti výrobků a společnost Danfoss je velice hrdá na to, že toto označení má nyní i nová inteligentní termostatická hlavice living connect®. „Tento certifikát dokazuje, že Danfoss patří mezi přední výrobce a dodavatele energeticky účinných produktů, které uživatelům optimalizují spotřebu energie v domácnostech“, říká Andrzej Kramer, Více prezident a ředitel divize Tepelné techniky společnosti Danfoss.

Bezdrátový řídicí systém living by Danfoss přináší nejenom digitalizaci, ale i řadu nových funkcí. Výběrem termostatické hlavice living connect® získá spotřebitel přístup k bezdrátovému ovládání, díky kterému je možné veškeré radiátory řídit pomocí centrální jednotky nazvané Danfoss Link CC.
Není potřeba nastavovat každou termostatickou hlavici jednotlivě. Uživatelé si mohou jednoduše regulovat teplotu přímo z Danfoss Linku.

Danfoss Link také nabízí možnost připojení dalších zdrojů vytápění do sítě, tak jako je to u vytápění podlahového.

Více o bezdrátovém systému living by Danfoss


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama