Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Centrální bezdrátová regulace WATTS

Novinkou v nabídce společnosti FENIX je modulární bezdrátový systém centrální regulace s možností ovládání podlahového, stropního a nástěnného elektrického vytápění.

Narůstající poptávka zákazníků po regulaci s možností centrálního ovládání elektrického vytápění, která by nabízela komfortní a intuitivní ovládání s možností postupného rozšiřování systému bez nutnosti zásahu do instalace, vedly naší společnost k navázání spolupráce s francouzskou firmou zabývající se vývojem regulačních systémů. Výsledkem vzájemné spolupráce je modulární bezdrátový systém centrální regulace s možností ovládání podlahového, stropního a nástěnného elektrického vytápění.

Základní prvky tvoří bezdrátový termostat Watts V22 s nástěnným přijímačem Watts V23 a zásuvkovým přijímačem Watts V25. Kombinace těchto prvků může řídit Váš topný systém samostatně, nebo může být řízen centrální řídící jednotkou Watts V24. Po přidání GSM modulu Watts V27 získáváte možnost okamžité kontroly a částečného řízení celého vytápění pomocí krátkých SMS zpráv.

Více informací o centrální bezdrátové regulaci WATTS


FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 
Reklama