Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Referenční projekt Danfoss - banka Swedbank v Litvě

Nová budova banky Swedbank stojí v hlavním městě Litvy Vilniusu. Dodavatel si vybral společnost Danfoss, protože nabízí elegantní design a snadnou regulaci (bezproblémovou) ventilů a regulačních prvků.

realizace Danfoss elegantní design a snadnou regulaci (bezproblémovou) ventilů a regulačních prvků AB-QM, TWA-Z, AME a MSV-I
Nová budova banky Swedbank v litevském Vilniusu

Nová budova banky Swedbank stojí v centru New City, ve čtvrti Snipiskesm v hlavním městě Litvy Vilniusu. Budova slouží jako ústřední kanceláře pro zaměstnance banky Swedbank a najdete v ní 16 pater, 4 suterénní podlaží, 4 patra podzemních garáží a celková výška činí 60 metrů. Budova je rozdělena do dvou celků – 14- a 16patrových – a ty jsou propojeny skleněným atriem a jedním horizontálním přechodem o výšce 4 podlaží.

Vítězný návrh vzešel ze soutěže, do které se přihlásilo 22 soutěžících. Vítězný projekt byl vybrán díky vynikající integraci do okolního prostředí. Dodavatel si vybral společnost Danfoss, protože nabízí elegantní design a snadnou regulaci (bezproblémovou) ventilů a regulačních prvků.

Společnost Danfoss dodala řadu produktů, např. AB-QM, TWA-Z, AME a MSV-I.

Více informací o realizaci Danfoss v bance Swedbank Vilnius


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama