Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Produkty VTS Euroheat – snížení cen!

Vedení společnosti VTS Group rozhodlo o snížení cen produktů VTS Euroheat s platností od 15.7.2013. Snížení ceny zařízení VOLCANO VR1 a VR2 činí 20 % a snížení ceny zařízení DEFENDER činí až 23 %.

Produkty VTS Euroheat – snížení cen!

Rádi bychom Vás informovali, že jsme dosáhli dalšího milníku ve strategii společnosti VTS Group, kterou byla zahájena na počátku roku 2012. Postupně bylo dosaženo všech jednotlivých cílů a nyní Vám můžeme představit naší novou cenovou politiku. V několika posledních letech učinila VTS takové kroky, ketré umožnily nastavit nízké ceny zařízení řady Euroheat. Jedním z hlavních faktorů byl rychlý vzestup prodeje těchto produktů na nových trzích.

Růst prodeje výrobků Defender a Volcano a snížení fixních nákladů přineslo vyšší efektivitu výroby o zvýšilo ziskovost. Jsme si plně vědomi, že tohoto výsledku bylo dosaženo hlavně díky našim klientům a proto bychom se o tuto přidanou hodnotu s nimi podělili v podobě snížení cen našich výrobků.

Vzhledem k výše uvedeným důvodům rozhodlo vedení společnosti o snížení cen produktů VTS Euroheat od 15.7.2013.
  1. Snížení ceny zařízení VOLCANO VR1 a VR2 činí 20 %.
  2. Snížení ceny zařízení DEFENDER činí až 23 %.

Nižší ceny, větší důraz na kvalitu!

Zároveň s naší novou cenovou politikou je naší prioritou kvalita našich výrobků a přizpůsobení produktu požadavkům trhu.
  • Jako jediní na trhu představujeme službu LIFETIME WARRANTY, kterou získáváte společně se zakoupením výrobků řady EUROHEAT! To znamená, že v průběhu záruční doby je každé vadné zařízení vyměněno za nové.
  • Záruční dobu prodlužujeme ze 2 let na 5 let!
snížení cen VTS VOLCANO VR1 a VR2 a DEFENDER
Trvale nízké ceny produktů VOLCANO VR1 a VR2 a DEFENDER



VTS Czech Republic s.r.o.
logo VTS Czech Republic s.r.o.

VTS Group nabízí svým klientům typovou řadu inovativních vzduchotechnických a klimatizačních zařízení VENTUS, VENTUS N-TYPE a VENTUS S-TYPE. V sortimentu značky VTS EUROHEAT se nacházejí vysoce kvalitní vodní ohřívače VOLCANO a vzduchové clony DEFENDER.

 
 
Reklama