Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rychlý výpočet počtu topných jednotek Nivolair

Využijte naší pomoci s návrhem počtu topných jednotek, vyplňte naší tabulku a my se Vám do 24 hodin ozveme a vypracujeme i cenovou nabídku na teplovzdušné jednotky.

teplovodní ohřívač vzduchu pro vytápění prostor o výšce 4 až 20m Nivolair

NIVOLAIR je teplovodní ohřívač vzduchu pro vytápění prostor o výšce od 4 do 20 m. Topné jednotky se zavěšují těsně pod strop, snižují vertikální teplný gradient a tím i náklady na vytápění.

Tento systém vytápění je jedinečký a zásadně se odlišuje od tradičních systémů. Velice jednoduchá, ale logická kombinace vysoce účinného topného výměníku a speciálně vyvinutého destratifikátoru, zajišťuje trvalou cirkulaci velkého množství vzduchu o malé rychlosti proudění, které se ohřívá pouze o několik málo stupňů. Takto získané teplo se dopravuje do spodních částí vytápěného prostoru. Objekty jsou tak vytápěny rovnoměrně, bez „průvanu", vlhkost vzduchu je konstantní, nedochází k víření prachu, nevzniká pocit chladu od podlahy. Vhodný pro aplikace, kde je kladen důraz na nízkou prašnost, příjemný pocit tepla.

Poptávka na teplovzdušné jednotky Nivolair
UNITHERM Group, a.s.
logo UNITHERM Group, a.s.

UNITHERM Group nabízí: Podporu projekční činnosti vytápění hal, návrh měřičů tepla Kamstrup. Prodej vybraného obchodního zboží pro energetiku a tepelnou techniku: Měřiče tepla Kamstrup, topné jednotky Nivolair, destratifikátory.

 
 
Reklama