Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Měření účinnosti ve zkušebně registrované EHPA opět prokázala kvalitu

AC Heating – tepelná čerpadla: V minulém týdnu probíhala měření parametrů účinnosti (COP) dle normy EN-14511 tepelných čerpadel AC Heating. Výsledky jsou již k dispozici.

Neustále pracujeme na zdokonalování našich tepelných čerpadel a řídicích systémů. V minulém týdnu jsme provedli měření účinnosti (COP) dle normy EN-14511 ve Strojírenském zkušebním ústavu v Brně, které je registrovaným testovacím centrem Evropské asociace tepelných čerpadel (EHPA).

Toto měření ukazuje na aktuální stav zařízení se současnou verzí řídicího systému xCC. Výsledky prokázaly nadstandardní účinnost tepelných čerpadel AC Heating a potvrdily dobrou práci našeho vývoje.

Dva nejprodávanější modely měly tyto výsledky COP dle EN-14511 při parametrech A7W35/A2W35:
  • AC Heating Convert AW16 … 4,98/3,85
  • AC Heating Convert AW28-3P … 4,66/3,59

Pokud Vás k tomuto tématu zajímají bližší informace nebo máte-li zájem o poskytnutí kopie certifikátů, jsme pro Vás kdykoliv plně k dispozici na telefonu, mailu, případně nám zašlete zprávu přes náš webový formulář.

Za tým AC Heating Ing. Lubomír Kuchynka
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama