Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční nabídky tepelných čerpadel a solárních setů STIEBEL ELTRON

Společnost STIEBEL ELTRON se širokým výrobním programem v oblasti tepelných čerpadel, ventilací a solárních zařízení Vám nabízí přes 30.000 systémových variant, které Vám umožní najít vždy to správné řešení pro vytápění Vašeho domu.

Nyní si Vás dovolujeme oslovit s akčními nabídkami.

Aktuálně Vám nabízíme :
  • K tepelnému čerpadlu zdarma ovládání přes internet ISG a zásobníkový ohřívač SBB ... WP, akce platí do 30. 9. 2013
  • Tepelné čerpadlo WPC za akční ceny, akce platí do 30. 11. 2013
  • Solární sety, akce platí do 30. 11. 2013
  • Podrobné informace o akčních nabídkách STIEBEL ELTRON
Kromě akčních nabídek bychom Vás rádi seznámili i s novinkami.
Informujte se na náš nový program SERVICEWELT
Ovládání tepelného čerpadla přes internet ISG WEB Vám zajistí nejen vyšší komfort, ale především nižší náklady na provoz.

Pro naše moderní systémy vytápění a větrání existuje nyní vhodné ovládání. Prostřednictvím tabletu nebo PC můžete tepelné čerpadlo ovládat, provádět nastavení a povolit přístup k novému systému SERVICEWELT. Přejete-li si, můžete zařízení chytrým telefonem ovládat nebo jen zkontrolovat, zda všechno dobře funguje. Brána pro servis po internetu je vstupem do nového systému SERVICEWELT od STIEBEL ELTRON, který bude postupně rozšiřován o nové služby a napojení na přístroje.

Akční nabídka tepelných čerpadel a solárních setů STIEBEL ELTRON 2013 tepelné čerpadlo WPC ovládání přes internet ISG zásobníkový ohřívač SBB...WP

STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
logo STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

STIEBEL ELTRON nabízí technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích systémů.

 
 
Reklama