Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

E-shop Krbová kamna COM zajistí dopravu zdarma po celé ČR

Objednejte si krb, krbová kamna nebo kotel na tuhá paliva v e-shopu www.krbova-kamna.com. Objednejte nad 5.000 Kč a máte dopravu ZDARMA. Přijede auto s hydraulickým čelem, řidič na paleťáku doveze zboží na místo.

Zásilku pošleme dopravní společností DHL, PPL nebo Top Trans. Dopravce doručuje zpravidla následující den. Při objednávce přepravy uvedeme podmínku AVIZOVAT předem – tzn. dispečer nebo řidič Vám bude volat a informovat Vás o tom, že jsou připraveni Vám zásilku doručit (do poznámky píšeme "Volat 2 hodiny před doručením"). Pokud si budete přát, můžeme poslat i telefon na dopravce. V případě zájmu můžete dispečerovi nebo řidiči zavolat a informovat se o plánovaném termínu doručení.

Přijede auto s hydraulickým čelem, řidič složí kamna na zem a na paleťáku, je doveze na místo, kam až se s paleťákem dostane. Upozorňujeme, že vzhledem k hmotnosti palety, nebude schopen překonávat překážky nebo schody.

Upozorňujeme, že příjemce je povinen kamna v přítomnosti dopravce rozbalit a zkontrolovat, že v průběhu dopravy nedošlo k jejich poškození.

Při převzetí kamen zkontrolujte neporušenost obalu. Důrazně doporučujeme kamna rozbalit a zkontrolovat v přítomnosti řidiče – zjednoduší se tím případná reklamace, pokud by došlo v průběhu přepravy k poškození výrobku. Dopravci na dodatečné reklamace reagují oprávněným argumentem, že si zákazník poškození výrobku mohl způsobit další manipulací.

Doprava zdarma platí po celé ČR.

doprava zdarma eshop krbová kamna com
Na severní Moravě vám kamna odborně nainstalujeme za symbolický poplatek.
 
 
Reklama