Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Průvodce volbou topení do rodinného domu

Volba vytápění RD při dnešním množství technologií vůbec není jednoduchá. V-systém elektro se snaží stavebníkům tento proces ulehčit. Nechte si poslat poštou či e-mailem průvodce volbou vytápění.


Stavební příručka - Vytápění rodinných domů

Jedinečná příručka pro stavebníky, stavební firmy, montážní firmy - elektrikáře i topenáře Vás přehledně provede volbou vytápění od začátku až do konce.

Na začátku jsou uvedeny otázky, o kterých přemýšlí každý investor již při plánování projektu. Najdete zde kritéria, která přicházejí v úvahu při rozhodování o budoucím systému vytápění, 3 pravidla, ze kterých bychom nikdy neměli slevit nebo jak moc souvisí míra izolace a typ domu se systémem vytápění.

V příručce najdete také skladbu nákladů na provoz domu i příklad pořizovacích a provozních nákladů s různými systémy vytápění.

Zažádejte si o zaslání tištěné příručky e-mailem či telefonicky nebo si stáhněte příručku na našem webu.

Průvodce volbou topení do rodinného domu
V-systém elektro
logo V-systém elektro

Technologie pro moderní a úsporné bydlení: od nabídky zdarma, návrhu, přes dodání a realizaci až po vyřízení PENB a dotace. Se spolehlivou technickou podporou po celé ČR a SR! Řízené větrání s rekuperací tepla, elektrické podlahové vytápění, fotovoltaická ...

 
 
Reklama