Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fernox - komerční balení

Fernox - HVAC komerční balení. Fernox nabízí ideální řešení, s HVAC širokým výběrem čističů, inhibitorů a nemrznoucích kapalin.


Fernox nabízí idelální řešení údržby topných systémů s HVAC širokým výběrem čističů, inhibitorů a nemrznoucích kapalin

Nastal čas roku kdy administrativní i průmyslové budovy vypínají topné systémy, aby provedly každoroční údržbu v rámci přípravy na nadcházející podzim a zimu.

Komerční systémy čelí stejným problémům kalu a koroze jako domácí systémy. Nicméně, čím větší systém, tím větší potenciální problém. Komerční systémy mají větší kovové plochy a větší závislost na používání, takže každé systémové selhání může mít závažné důsledky, pokud jde o náklady a nepříjemnosti.

Fernox nabízí ideální řešení, s HVAC širokým výběrem čističů, inhibitorů a nemrznoucích kapalin. Všechny Fernox přípravky, které jsou na trhu, jsou šetrné k životnímu prostředí, neobsahují fosfáty, dusičnany, dusitany ani EDTA, bez ohledu na jejich výkonnost či účinnost.


MAROX s.r.o
logo MAROX s.r.o

Velkoobchodní a maloobchodní prodej produktů na profesionální úpravu vody, lepidel atd. - distribuce pro SK a CZ trh. Inhibitory, Čističe, Úprava vody ÚT, Teplonosné kapaliny pro Solar a Tepelná čerpadla, Hydro-cyklónový a magnetický Total Filtr TF1, ...

 
 
Reklama