Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky od společnosti ELVL s.r.o. sklidily na veletrhu FOR THERM velký úspěch

Společnost ELVL s.r.o. představila na veletrhu FOR THERM nové produkty v moderním designu, které velice příznivě zaujaly návštěvníky veletrhu.


Stánek společnosti ELVL s.r.o. na veletrhu FOR THERM 2013

Společnost ELVL s.r.o. představila na veletrhu FOR THERM nové produkty v moderním designu, které velice příznivě zaujaly návštěvníky veletrhu.

Děkujeme všem, kteří náš stánek navštívili a nechali se unášet moderním designem našich předních designérů a návrhářů.

Omlouváme se všem návštěvníkům, že v naší expozici nenalezli pro nedostatek výstavního prostoru celý náš výrobní sortiment designových radiátorů BITHEM v teplovodním, elektrickém či kombinovaném provedení, koupelnové sušáky a elektrické trubkové radiátory včetně jejich příslušenství. Ucelenou nabídku výrobků včetně technických a obchodních informací máte možnost shlédnout na našich webových stránkách www.elvl.cz .

Ještě jednou děkujeme za Váš zájem a přízeň, kterou nám tímto projevujete a těšíme se na další setkání s Vámi při obchodní nebo jiné příležitosti.

Za společnost ELVL s.r.o.
František Lapáček - jednatel společnosti


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama