Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Správným výběrem organizátora e-aukce se lze vyhnout potížím

E-aukce s sebou nesou určitá rizika. Zástupci společnosti ARCH consulting s.r.o. zvolili strategii oslovení menšího počtu domácností, jimž poskytují lepší klientský servis.

E-aukce s sebou nesou určitá rizika, kterým se však dá vyhnout správnou volbou organizátora sdruženého nákupu. Zástupci společnosti ARCH consulting s.r.o. zvolili strategii oslovení menšího počtu domácností, jimž poskytují lepší klientský servis. Tento servis nekončí podpisem smlouvy s vítězným dodavatelem, ale trvá po celou dobu její platnosti. ARCH consulting s.r.o. si navíc klienta nezavazuje žádnými sankcemi a reguluje poplatky související s klientským servisem všech dodavatelů, kterým umožní zapojit se do výběrového řízení.

“Pro zajištění kvalitního klientského servisu sdružujeme vždy maximálně 300 domácností. Máme tak možnost jednat s každým klientem individuálně a pomoci mu se všemi úkony směřujícími k novému dodavateli. Od podpisu smlouvy s vítězným dodavatelem řeší klienti vše primárně s ním. My jim však nabízíme možnost řešit s námi veškeré problémy, které vyvstanou při komunikaci s novým dodavatelem. Stáváme se tak jejich poradci a partnery, a to po celou dobu platnosti námi zprostředkované smlouvy. říká Ing. Aleš Choutka, ředitel projektu AUKCE JINAK.

Výběr organizátora e-aukce ARCH consulting s.r.o. klientský servis

Kvalitní servis s sebou nese spokojenost klientů. “Při poslední elektronické aukci spojené s dodávkami elektrické energie uzavřelo smlouvu s vítězným dodavatelem dokonce 150 domácností z celkových 168 zúčastněných. Tato úspěšnost nás přiměla ke zrušení veškerých sankcí. Nyní si zájemci o e-aukci mohou vysoutěžit nové smluvní podmínky a až následně se rozhodnout, zda smlouvu podepíší, nebo ne. Jsme přesvědčeni, že náš poradenský a administrativní servis klienti ocení natolik, že ji podepíší.” dodává k fungování e-aukcí Aleš Choutka.

“Vždy začínáme analýzou, a to nejen podkladů našich klientů. Důležitou součástí každého výběrového řízení je analýza obchodních podmínek a ceníků jednotlivých dodavatelů, kterým oznamujeme vyhlášení výběrového řízení. Monitorujeme tedy i poplatky za ostatní dodavatelem nabízené služby a v zadávací dokumentaci stanovujeme jejich maximální výši. Znamená to tedy, že ceny za tyto služby mohou odpovídat námi stanovené horní hranici, být nižší či nulové.” objasňuje regulaci poplatků spojených s klientským servisem Choutka.

V případě využití služeb společnosti ARCH consulting s.r.o. nemusí mít zájemci strach ani z dlouhé fixace či “zaháčkování” automatickým prodloužením smlouvy. Smlouvy jsou uzavírány na dobu určitou, konkrétně na jeden rok s jasně stanovenými podmínkami ukončení nebo následným převodem na dobu neurčitou.

 
 
Reklama