Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dokončili jsme akvizici společnosti LICON HEAT s.r.o.

Je nám potěšením informovat Vás, že se nám podařilo dokončit společně připravovanou akvizici firmy LICON HEAT s.r.o., která je jedním z předních výrobců širokého sortimentu konvektorů a fan-coilů.

Produkty společnosti LICON jsou nyní součástí našeho stále se rozšiřujícího portfolia produktů. Začlenění společnosti LICON do skupiny KORADO pro Vás představuje významnou konkurenční výhodu, která spočívá právě v rozšíření produktové řady o nové výrobky při zachování vysoké úrovně souvisejících služeb, na kterou jste Vy, naši zákazníci, zvyklí.

Akvizice společnosti LICON HEAT s.r.o. přímo souvisí s naší strategií investovat do nových inovativních technologií, jakož i do nových produktů a produktových řad, které uspokojí rostoucí poptávku z Vaší strany.

KORADO je jednou z nejsilnějších značek v oboru, která má tradici, stabilitu a silné zázemí v podobě moderních nízkonákladových výrobních areálů a zavedených obchodních a distribučních sítí.
I to je jedním z důvodů, proč jsme pro akvizici vybrali právě společnost LICON. Ta je konsolidovanou společností s moderní výrobní technologií včetně zázemí, širokým portfoliem produktů, které jsou neustále inovovány a vyvíjeny dle nejnovějších poznatků vědy a techniky. Samozřejmostí je zavedený systém řízení jakosti ISO 9001:2008, a veškeré potřebné certifikace.

Společnost LICON je díky novému výrobnímu závodu schopná vyrábět vysoce kvalitní moderní a funkční konvektory, ale zároveň firmu důstojně reprezentuje svým moderním vzhledem, vnitřním uspořádáním a dobrou dostupností.

Děkujeme Vám za Vaši přízeň a těšíme se na další spolupráci.

Za společnost KORADO, a.s.

Ing. Vojtěch Čamek
Generální ředitel


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama