Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Oběhové čerpadlo MAGNA3

Řada MAGNA3 zahrnuje širokou řadu malých, středních a velkých oběhových čerpadel určených pro vytápění, klimatizaci a chlazení ve větších budovách a průmyslových objektech.


Oběhové čerpadlo Grundfos MAGNA3

MAGNA3 je nejnovějším členem řady úsporných a vysoce kvalitních oběhových čerpadel Grundfos, které navazuje na úspěšnou a prověřenou technologii řady MAGNA.

S MAGNA3 si nemusíte dělat starosti s nastavením provozního režimu čerpadla. Čerpadlo stačí instalovat a ponechat tovární nastavení AUTOADAPT.

Díky funkci AUTOADAPT čerpadlo MAGNA3 automaticky analyzuje požadavky otopné soustavy a přizpůsobuje svůj provoz těmto požadavkům. S každou změnou podmínek čerpadlo změní svůj provozní bod. Výsledkem je optimální komfort s minimální spotřebou energie.

Čerpadla MAGNA3 jsou extrémně spolehlivá, flexibilní a nevyžadují téměř žádnou údržbu. Mohou bezdrátově komunikovat pomocí IR a umožňují externí řízení a monitorování pomocí přídavných komunikačních modulů.

Použití
Čerpadla MAGNA3 jsou navržena pro cirkulaci kapalin v:
  • otopných systémech
  • klimatizačních a chladících systémech
  • systémech cirkulace teplé vody
  • systémech geotermáílní výměny
  • solárních systémech
Podrobné informace o oběhových čerpadlech Grundfos MAGNA 3
Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama