Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová ALPHA2 – Nejúčinnější oběhové čerpadlo na trhu

Společnost TÜV SÜD zabývající se poradenstvím a testováním výrobků potvrdila, že oběhové čerpadlo NOVÁ ALPHA2 je nejúčinnější čerpadlo s nejlepším indexem energetické účinnosti a nejnižší spotřebou energie na trhu.

NOVÁ ALPHA2 OZNAČENÁ JAKO “NEJLEPŠÍ V TESTU” ENERGETICKÉ ÚČINNOSTI DLE NĚMECKÉ SPOLEČNOSTI TÜV SÜD

Do testu čerpadel bylo zahrnuto dalších 6 oběhových čerpadel od známých výrobců.

“Energetická odpovědnost je jednou z klíčových hodnot společnosti Grundfos. S oběhovým čerpadlem NOVÁ ALPHA2 jsem chtěli určit nový standard v účinnosti oběhovýh čerpadel. Test provedený společností TÜV SÜD prokázal, že jsem uspěli” (Frank Wiehmeier, Obchodní ředitel segmentu TZB, Grundfos Německo)

NADSTANDARDNÍ KOMPONENTY PRO BEZKONKUREČNÍ ÚČINNOST

NOVÁ ALPHA2 byla označena jako “nejlepší v testu” energetické účinnosti dle německé společnosti TÜV SÜD

Optimalizovaná účinnost motoru čerpadla NOVÁ ALPHA2 s vylepšenou technologií permanentních magnetů a pokročilá hydraulika umožnili zlepšit index energetické účinnosti na EEI ≤ 0.15 u čerpadla ALPHA2 25-40 180 a ≤ 0.16 u čerpadla ALPHA2 25-60 180. Obě hodnoty překračují budoucí požadavky dle směrnice EuP pro nejúčinnější oběhová čerpadla a prokazují, že společnost Grundfos má vedoucí postavení na trhu energeticky účinných čerpadel.

NOVÁ ALPHA2 je vybavena funkcí AUTOADAPT, která automaticky nastavuje optimální provozní výkon čerpadla s minimální spotřebou energie.

FAKTA: • Čerpadla ALPHA2 25-40 180 a ALPHA2 25-60 180 dosáhla roční spotřeby elektrické energie 44 kWh a 74 kWh* • Čerpadla ALPHA2 25-40 180 a ALPHA2 25-60 180 mají Index energetické účinnosti EEI ≤0.15 a ≤0.16 > • Srovnávací test provedený TÜV SÜD Product Service GmbH CHTĚJTE NEJLEŠPŠÍ ÚČINNOST - NOVÁ ALPHA2
Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama