Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Získejte zdarma termostat DEVIreg™ Touch a další hodnotné dárky

Nečekejte na Vánoce a odměňte se dárkem již nyní. Představujeme na trhu dlouho očekávaný a zákazníky žádaný DEVIreg™ Touch v černé barvě. Pro Českou republiku se podařilo zajistit dodávky již v roce 2013.

Je to příležitost k oslavě a proto Vám nabízíme možnost zakoupit DEVIreg™ Touch za zvýhodněných podmínek.

Kupte 7 ks DEVIreg™ Touch v jakékoli kombinaci bílé a černé barvy a jako DÁREK od nás získáte 1 ks DEVIreg™ Touch v černé barvě.

140F1069DEVIreg™ Touch, barva černá RAL 9005 3 490 CZK bez DPH
140F1065DEVIreg™ Touch, barva bílá RAL 90103 490 CZK bez DPH

Pro velký zájem zákazníků byla první dodávka produktů z výroby do skladu okamžitě vyprodána. Neváhejte a zadejte již nyní svoji předobjednávku, ať se na Vás taky dostane. Odhadovaný termín dodání černé verze je konec listopadu.

Akce platí od 18.11. do 13.12.2013. Žádejte u svého dodavatele značky DEVI.




Speciálně Vám nabízíme ke koupi 7 ks termostatů DEVIreg™ Touch ještě další DÁREK, který můžete získat přímo od společnosti Danfoss s.r.o. zastupující značku DEVI. Po zakoupení 7 ks termostatů DEVIreg™ Touch stačí napsat email na sarka.novotna@danfoss.com včetně doplňujících informací (kdo jste: instalatér, velkoobchod, projektant, koncový uživatel, jiný (specifikujte); jméno a příjmení; firma; adresa; email; telefon + informaci, kde jste termostaty zakoupili, ideálně přiložte potvrzenou objednávku nebo fakturu či dodací list) a my Vám zašleme jako DÁREK krásnou cestovní tašku s osuškou DEVI.

*Vyplněním kontaktních údajů nám dáváte souhlas s jejich zpracováním a využitím pro zasílání informačních emailů týkajících se akčních nabídek, informací o nových produktech, pozvánkách na školení apod.


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama