Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kesa-aladin pro profesionální výpočet komínu podle EN 13384

TECH TRADING je partnerem německé firmy KESA, která vyvíjí a distribuuje program kesa-aladin. S ním vypočítáte třívrstvý domovní komín stejně jednoduše jako komplexní kotelnu s pěti kondenzačními kotli v kaskádovém zapojení.

Výpočetní program KESA ALADIN

Naše společnost je partnerem firmy KESA, Německo, která vyvíjí a distribuuje program kesa-aladin.

Počítačový program kesa-aladin je software pro profesionální výpočet komínu podle EN 13384. S kesa-aladin vypočítáte nějaký třívrstvý domovní komín pro olejový kotel stejně tak jednoduše jako komplexní kotelnu s pěti kondenzačními kotli v kaskádovém zapojení.

Program kesa-aladin se trvale rozvíjí se změnou norem a předpisů. Kromě toho přicházejí na trh stále nové spotřebiče, odtahové systémy spalin nebo jiné stavební díly pro systémy odkouření, jejichž charakteristická data jsou do programu stále doplňována.

V rámci údržby softwaru si můžete vždy stáhnout z internetových stránek www.kesa.de informace a novou verzi včetně aktuálních charakteristických dat (spotřebiče, systémy odkouření, omezovače tahu, tlumiče hluku spalin, odsávače kouře atd.) nebo charakteristická data a informace v programu aktualizovat pomocí zabudované funkce LiveUpdate.

Cena licence programu Kesa-Aladin v češtině pro Českou republiku je stanovena na 10.400,- Kč bez DPH. Do programu můžou být doinstalovány následující jazykové mutace: němčina, angličtina, francouzština, italština, španělština, maďarština, ruština, apod.). Cena za další jazykové mutaci je 625,- Kč bez DPH/ks.

S programem je nutno zakoupit aktualizace na jeden rok, cena 3.000,- Kč bez DPH. (Tato aktualizace v sobě obsahuje databázi kotlů a komínových systémů různých výrobců z celé Evropy, nahraných do programu k datu zakoupení). Aktualizace jsou po roce automaticky zastaveny a uživateli zůstane plně funkční program s aktuálními údaji k datu zastavení. Je li uživatelem i nadále požadováno využívání aktualizací, musí po uplynutí jednoho roku tuto skutečnost oznámit společnosti Tech Trading Group a.s, kdy bude vyžadován pravidelný aktualizační poplatek 120,- EUR bez DPH/rok fakturovaný přímo společností Kesa Technische Software e.K. Po uplynutí jednoho roku se může údržba softwaru kdykoliv zrušit. Pokud vznikne ze strany uživatele např. po 5 letech nevyužívání aktualizací opět požadavek tyto aktualizace využívat, bude před obnovením aktualizačního procesu požadována úhrada aktualizačních poplatků za roky předešlé.

Celková cena programu vč. aktualizace na jeden rok činí 13.400,- Kč bez DPH.

tech trading kesa-aladin
 
 
Reklama