Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Software Wilo-Select na dimenzování čerpadla

Vše jedním kliknutím! Software na plánování čerpadla Wilo-Select 3 a WILO-EMU Select 3. Ideální při plánování čerpadla, obsažena je také kalkulace amortizace.

Ideální při plánování čerpadla: Software Wilo-Select

Ideální při plánování čerpadla: Software Wilo-Select

Vše jedním kliknutím: Softwarem na plánování čerpadla Wilo-Select 3 3 a WILO-EMU Select 3 vyberete během vteřin vhodné čerpadlo. Zároveň máte po ruce všechny důležité informace, například popis výrobku, návod k provozu a texty výběrových řízení. Software na plánování čerpadla od Wilo tím je optimálním nástrojem pro odborníky na topení, klimatizaci a chlazení, techniky zařízení a projektanty.

Obsažena je také kalkulace amortizace

Select tak dokumentuje náklady na životní cyklus pro všechna čerpadla od Wilo i ostatních výrobců. Navíc Vám kalkulace amortizace ukáže, které čerpadlo je z energetického hlediska číslem 1. Select také u projektového managementu zajišťuje, aby u Vás všechno dobře fungovalo – a sice od Networkingu přes správu výrobku až k překladům pro mezinárodní výběrová řízení.

Co byste měli vědět ještě

Wilo-Select existuje ve dvou verzích: Online s aktuálními údaji o výrobcích v internetu a na CD-ROM v offline verzi s rozšířenými funkcemi jako profesionální plánovací software a s aktualizační funkcí přes internet. Pro mezinárodní uživatele je plánovací software k dispozici ve 24 jazycích.

Takto se software od Wilo dostane k Vám
Buď si ji stáhněte přímo ze stránek Wilo - Software Wilo-Select nebo si ji objednejte telefonický u kompetenčního týmu Wilo. Zašleme Vám pak aktuální Wilo-Select poštou.
WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 
Reklama