Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AC Heating rozšířil kapacitu montáží tepelných čerpadel

AC Heating – tepelná čerpadla: Letošní rozšíření týmu našich mechaniků umožnilo úspěšně zvládnout požadavky zákazníků v této topné sezóně i při zvýšeném počtu instalací do bytových domů. Přejeme Vám hezké svátky.

Tepelná čerpadla se instalují nejvíce samozřejmě na podzim a v zimě. Finále roku je vždy náročné, protože zákazníci mají zájem na tom, aby měli do vánočních svátků nebo alespoň před koncem roku vše hotové. Letošní sezóna byla ještě náročnější vzhledem k enormnímu nárůstu instalací tepelných čerpadel do bytových domů. Proto jsme letos rozšířili tým našich mechaniků, abychom dostáli požadavkům našich zákazníků. Zdařilo se.

Montáže samozřejmě v plném proudu pokračují i v lednu a únoru. Zejména se jedná o novostavby, které nejsou hotové. Spouštění tepelných čerpadel v podmínkách kdy je stavba „vymrzlá“ je nesnadné, nicméně řídicí systém xCC si s tímto spolehlivě poradí.

Instalace tepelného čerpadla trvá obvykle jeden den. Není nutné se proto obávat instalace v zimních měsících ani u stávajících domů: Za jeden den dům příliš neprochladne a komfort obyvatel tedy není zásahem do topení výrazně omezen. A šetřit náklady na vytápění je možné ihned.

Přeji Vám za náš tým klidný adventní čas, příjemné prožití vánočních svátků a mnoho úspěchů do dalšího roku 2014.

Ing. Lubomír Kuchynka
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama