Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Eshop produktů Regulus

Společnost DEMVED a.s. certifikovaným partnerem společnosti Regulus a provozovatelem Eshopu produktů Regulus, kde můžete zakoupit 2500 produktů topenářského materiálu.

DEMVED a.s. je provozovatelem E-shopu produktů Regulus – 2500 položek skladu - distribuce bez kompromisů

Technický servis v E-shopu produktů Regulus
Díky týmu odborníků na alternativní energie společnost DEMVED, a.s. dokázala navrhnout a realizovat velkou řadu projektů pro rodinné domy i velkých projektů podle individuálních požadavků našich zákazníků. Zkušenosti z montáží společnosti DEMVED a.s. je pak základem technického servisu pro E-shopu produktů Regulus.

Spolupráce Regulus spol. s.r.o. a DEMVED a.s.
Společnost DEMVED a.s. je dodavatelem a montážní firmou systémů Regulus, což je zárukou toho, že vám vždy bude DEMVED a.s. k dispozici pro technickou pomoc a montáž výrobků Regulus. Technici DEMVED a.s. prochází odborným školením a jsou zárukou toho, že váš systém bude správně namontován a bude efektivně fungovat.

Pružné dodávky z E-shopu produktů Regulus
Díky modernímu skladovému hospodářství pružně zásobujeme naše odběratele. Pokud si zboží objednáte v E- shopu produktů Regulus, tak Vám bude doručeno následující pracovní den kamkoli v Čechách i na Moravě.

Informovanost na E-shopu produktů Regulus
Nejmodernější výrobky a technologie vyžadují nové znalosti. Veškeré výrobky dodávané E-shop Regulus jsou vybaveny technickými listy a jsou plně pokryty předprodejním a poprodejním technickým servisem.

Budoucnost je E-shop produktů Regulus
Cílem E-shopu produktů Regulus je nabízet kvalitní výrobky za přijatelné ceny s kvalitním technickým servisem. Díky tomu systémy Regulus dodávané v E-shopu produktů Regulus a montované společností DEMVED a.s. budou vždy správně a efektivně fungovat a přinášet úspory svým majitelům.

 
 
Reklama